Zakelijk leeskring

Kom naar de zakelijke leeskring Public Health

Boeken en vakliteratuur lezen, zorgt dat je geïnspireerd wordt en ‘bij blijft’ in je werk. Zie jij lezen ook als werk? Maak je er tijd voor vrij? Of zie je het als luxe die je jezelf enkel gunt als je tijd over hebt?

Ik ervaar dat lezen mijn wereld verrijkt. Ook in professioneel opzicht. Je doet nieuwe inzichten op. Bekijkt zaken van een andere kant. Dus je mág er tijd voor vrijmaken want het is een waardevol onderdeel van je werk.

Stok achter de deur

Toch hoor ik veel mensen zeggen “dat boek lijkt me heel interessant maar ik kom er niet aan toe” of “ow ja dat boek staat ook bij mij in de kast, ik zou het eens moeten lezen”.  De welbekende -stok achter de deur- is dan handig. Daarom ben ik de zakelijke leeskring Public Health gestart.

Er zijn veel leeskringen die romans of literatuur bespreken. Bij de zakelijke leeskring Public Health bespreken we boeken die een relatie hebben met gezondheid, zorg, welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Welke boeken bespreken we?

woensdag 15 november 2017: Schaarste. Mullainathan en Shafir.

woensdag 25 april 2018: Laat je hersenen niet zitten. Erik Scherder

Meld je aan

Wil jij aansluiten bij deze zakelijke leeskring? Je bent van harte welkom! Stuur me even een email via marielle@healthworx.nl 

Goed om te weten

Kost het geld? Nee.

Krijg je een boek? Nee het boek regel je zelf.

Wie beslist wat we lezen? Dat gebeurt in onderling overleg.

Moet je lid worden of altijd komen? Nee je sluit aan bij de bijeenkomsten die jij interessant vindt.

Hoe vaak is het? Ongeveer 3 keer per jaar.

Waar en wanneer is het? We houden de bijeenkomsten in de bibliotheek in Amersfoort tussen 19-21 uur.