Meteen naar de inhoud

Klanten

Wat zeggen opdrachtgevers over mij?

Opdrachtgevers waarderen mij vanwege mijn frisse input, zelfstandigheid en focus op resultaat.

Ze vertellen het zelf.


Irma Laméris, GGD Gooi & Vechtstreek

‘Met de goede energie mensen verbinden en enthousiasmeren’

“Creatief, enthousiast en hands on”, zegt Irma Laméris, zij is adviseur gezondheidsbevordering en communicatie bij de GGD Gooi- en Vechtstreek. Deze GGD schakelde Mariëlle onder andere in om bij een ROC afdeling Horeca een project op te zetten over minder drinken van alcohol.

Creatieve doener

“Marielle is een creatieve doener die snel in actie komt”, typeert Irma haar. “Ze gaat niet op pad met een vooropgezet plan maar ontwikkelt samen met anderen een aanpak op maat. In dit geval heeft ze in overleg met de docenten op het ROC een alcoholvrije cocktailwedstrijd georganiseerd, Hiervoor kregen de leerlingen les van Mariëlle over risico’s van alcohol, maar ook les van een cocktailshaker die hen tips en trucs leerde bij het maken van alcoholvrije cocktails. Vonden de leerlingen geweldig. Daarnaast ontwikkelde Mariëlle speciale lessen over minder alcohol drinken.”

Zoekt verbinding

“Ze heeft een prima netwerk en schakelt daar mensen van in als dat nodig is. Een project stáát ook echt. Mariëlle heeft de goede energie, weet anderen te enthousiasmeren en te verbinden. Ze heeft ook de juiste theoretische achtergrond en weet dat creatief en met haar eigen ideeën erbij concreet in te zetten,” zegt Irma. “Ik beveel haar zeker aan. Vooral bij nieuwe projecten of campagnes die snel neergezet moeten worden.”


Hermien Stouwdam, Sigma stichting voor Welzijn+ Zorg + Wonen

‘Een prettig mens om mee samen te werken’

“Een harde werker, iemand die de juiste vragen stelt”, zo typeert Hermien Stouwdam Mariëlle. Hermien werkt als consulent ouderen bij Sigma in Nijkerk, een stichting voor welzijn, zorg en wonen. “Mariëlle heeft verschillende dingen voor ons gedaan zoals twee keer de Seniorenbeurs helpen organiseren.”

Stapt overal op af

De eerste Seniorenbeurs vond in 2013 plaats. “Onder andere dankzij de inzet van Mariëlle werd het een doorslaand succes”, zegt Hermien. “Zij is heel prettig om in het team te hebben, stelt de juiste vragen, kritisch als het moet, stapt overal op af en regelt het gewoon. Omdat de Seniorenbeurs zo’n succes was, wilde de gemeente Nijkerk in 2016 weer een dergelijke beurs. Natuurlijk vroegen wij direct Mariëlle om Sigma te ondersteunen bij de organisatie.”

Ze kent de materie en denkt mee

Ook werkte Mariëlle als projectleider mee aan de ‘Week van de Aandacht’ van Sigma met aandacht voor eenzaamheid. Dat is echter niet het enige meldt Hermien: “Ik vraag haar ook mee te denken bij rapportages en jaarverslagen. Ze kent de materie en heeft goede tips over publiciteit. Ik kan zeker aanbevelen om haar in te zetten bij ook dat soort klussen.”


Anke Nooijens, GGD Zuid Holland Zuid

‘Creatieve oplossingen die je organisatie verder helpen’

“Geef Mariëlle vrijheid om de opdracht op haar manier uit te voeren en ze komt met de meest creatieve ideeën terug”, zegt Anke Nooijens. Zij is projectleider ‘Samen voor Gezond Hoeksche Waard’, bij de GGD Zuid Holland Zuid.

Snel schakelen

Mariëlle werd ingeschakeld voor een aantal projecten rondom mentale weerbaarheid, valpreventie en eenzaamheid bij ouderen en volwassenen. “We kozen voor Mariëlle omdat ze al eerder voor ons een project had gedaan”, legt Anke uit. “Daardoor wisten we dat ze heel snel zelfstandig aan de slag kon gaan, snel schakelt en goed kan netwerken.”

Zonder oordeel in gesprek

De vrijheid die Mariëlle kreeg, zorgde voor tal van creatieve ideeën zegt Anke: “Een frisse wind zo typeer ik het. Ze staat open voor iedereen en gaat zonder oordeel in gesprek en daardoor weet ze nieuwe en creatieve oplossingen aan te dragen. Het valpreventie-project in Papendrecht dat zij opstartte werd een succes en is een project dat nog steeds loopt.”

Ideeën die organisaties verder helpen

“Ik zie haar vooral bij complexere projecten werken. En geef haar vrijheid, geen nauwe kaders. Dan komt Mariëlle met creatieve ideeën die je organisatie echt verder helpen”, besluit Anke.