Meteen naar de inhoud

Doe er je voordeel mee: 5 insights van de bootcamp

Vorige week schreef ik over mijn Las Vegas ervaring bij de business bootcamp. Naast de enorme energie boost, heb ik ook (nieuwe) inzichten gekregen die ik graag wil delen.

1. Actie is geen implementatie
Je kan heel druk zijn. Maar stel jezelf de vraag: aan welk doel draagt deze actie bij?

2. Heb een systeem
Dit gaat niet alleen over een boekhoudsysteem of mailinglist maar ook over een ritme. Bijvoorbeeld door elke week op dezelfde dag en tijd een nieuwsbrief te versturen.

3. Nieuwe marketing =
Maak van onbekende → vrienden
Maak van vrienden → klanten
Maak van klanten → ambassadeurs

4. Creëer een plus
Wat maakt jouw product of dienst uniek? Zorg voor een plus, iets extra’s. Er werd een mooi voorbeeld vertelt van een taxi chauffeur die alles uit de kast haalt om een unieke ervaring te creëren: een krantje, kleine minibar, muziek, kop koffie. Hoe je iets simpels zo veel meer kan laten zijn.

5. Je kan niet multitasken
Dus zorg dat je niet afgeleid wordt door facebook, twitter, mail etc. Zet een timer en werk dan zonder afleiding. En reserveer momenten op de dag om je mail te lezen of te telefoneren.

En mijn mede bootcamp belevers kunnen vast nog veel meer andere insights delen.

Maar deze inzichten op zich zijn nog niet zo interessant. Wat het écht interessant maakt is de toepassing van deze inzichten door de Open Circles Academy zelf. Want als je een stapje terug doet en de hele bootcamp aanpak vanaf een afstandje bekijkt. Dan kan je niet anders dan zien dat de aanpak werkt. 1000 mensen in de zaal waarvan zeker 50% direct een vervolg training koopt. Veel klanten die je aanbevelen via een blog (ja ook ik doe er aan mee). Zeg nu zelf dat wil toch elke ondernemer!

Ook interesse in deze unieke ervaring. Aanmelden kan via deze link www.businessbootcamp.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.