Ga naar de inhoud

Meetup Public Health 6 april over: Gangmakers

Complexe veranderopgaven vragen om gangmakers

Wat ik zo leuk vind, is dat er verzoeken komen om samen een meetup te organiseren. Hoe kan het ook anders als je het hebt over ‘de gangmakers’.

Hoe begeleid je verandering?
Daphne Wiersma kwam al bij een eerdere meetup over ‘veranderen’. Toen liet ze ons de kracht van JUMP! ervaren. Een methode voor zelf-georganiseerde verandering. De meetup op 6 april gaat ook over veranderen. Deze keer komt Daphne met Lia de Vos en Jeanet Bouw. Alle drie gangmakers.

Wie zijn er gangmakers?
Deze drie vrouwen geloven erin dat ‘gangmakers’ nodig zijn om complexe veranderingen te realiseren.
Ik vraag me dan direct af: Zit het in je? Kan je het ontwikkelen? Is het senioriteit? Is het een passie?

Ben ik een gangmaker….? Ben jij er een? Zou je er een willen zijn? 

Meetup Public Health

Datum: donderdag 6 april

Tijd: 14:00-17.30 uur

Locatie: Zandfoort aan de Eem, Amersfoort

Meld je vooraf aan via marielle@healthworx.nl (Deze meetup zit vol)

Voel jij de wind door het molentje? Dan ben je misschien wel een gangmaker!
Wij, Daphne Wiersma, Lia de Vos en Jeanet Bouw, willen graag met je in gesprek over gangmakerschap. Wij zijn er van overtuigd dat voor complexe veranderopgaven in het publieke domein gangmakers nodig zijn.
Gangmakers zijn mensen die een drive hebben en in staat zijn dingen voor elkaar te krijgen. Zij zijn er goed in om de wind door het molentje te voelen: waar gaat de beweging heen en hoe benutten we die energie?
Wij zien ‘gangmaken’ als een specifieke manier van handelen in het werken aan verandering. Een manier die eigenlijk nooit als zodanig benoemd wordt en onzichtbaar is. Je kunt er geen diploma voor verwerven. Je kunt er geen procedure voor ontwikkelen, maar je kunt het wel versterken.

Op 6 april willen we jullie meer vertellen over gangmakerschap en hun rol in complexe vraagstukken. Misschien kussen we de gangmaker in jou wakker?

2 reacties op “Meetup Public Health 6 april over: Gangmakers”

    1. Marielle Schipperen

      Beste Annelies, Wat leuk dat je een reactie plaatst. Laat het op tijd weten als je wilt komen ivm beperkt aantal plaatsen voor deze meetup. Groet, Marielle

Reacties zijn gesloten.