Ga naar de inhoud

Meetup Waarderend Onderzoeken

Meetup Public Health over Waarderend Onderzoeken

Op 12 november  organiseren ik samen met Marielle Hornstra en Roos Sohier (Factor W) een meetup over waarderend onderzoeken. Een bijzondere meetup. Want het is één van de beloftes die wij voor de zomer hebben gedaan met onze Alles is Gezondheid Pledge.

Meer dialoog en samenwerking
Wij willen graag meer inclusieve gesprekken creëren: gesprekken die ieders stem meenemen waarbij iedereen zich gehoord en gezien voelt. Wij vinden het belangrijk om niet te spreken over, maar met mensen die het betreft. En we merken dat je dan beter tot waardevolle oplossingen komt. Tijdens deze meetup vertellen we er meer over. 

Delen en samen leren
Omdat we graag delen en leren van anderen, organiseren we voor de tweede keer gezamenlijk een meetup. Mariëlle Hornstra gaf bij de meetup in het voorjaar een inhoudelijk injectie over ‘het andere gesprek’. Dit najaar gaan we daarop door en verzorgt Roos de inhoudelijke injectie over waarderend onderzoeken (ook wel bekend onder de term Appreciative Inquiry).

Maak mensen onderzoekers van hun eigen situatie
Ben jij benieuwd hoe je collega’s, cliënten of inwoners onderzoekers van hun eigen situatie kunt maken? Zodat zij zelf gaan verkennen wat zij belangrijk vinden, wat zij onder gezondheid verstaan en waar zij kansen zien om aan hun gezondheid te werken? Kom dan zeker naar deze meetup en ervaar dat deze manier van werken energie oplevert en hoe je dat kan aanpakken.

Laat weten of je komt via: Marielle@healthworx.nl

Waar en wanneer?
Dinsdag 12 november 2019
14.30 uur Inloop
15.00 uur Start programma
16.30 uur Borrel & Babbel

Locatie
Mariapaviljoen
Burgemeester Loeffplein 70
5211RX Den Bosch

De meetup gaat uit van waardebepaling achteraf. Je stopt in de pot wat je het waard vindt. Ter indicatie de onkosten liggen rond de 15 euro.

 

Wij tekenden en pledge bij Alles is Gezondheid! 

Healthworx en Factor W tekenen pledge alles is gezondheid

Healthworx en Factor W willen bijdragen aan meer dialoog en samenwerking in het publieke domein, zodat meer Nederlanders zich gezond en gelukkig voelen.

Naast onze reguliere werkzaamheden hebben wij daarom bij Alles is Gezondheid een pledge ondertekend waarin we beloven om extra activiteiten te organiseren waarin het gesprek met de inwoner en met elkaar centraal staat.  Gebaseerd op het gedachtengoed van Deep Democracy, Theory U en waarderend actieonderzoek.

Deze meetup Public Health is één van de activiteiten die we vanuit deze pledge uitvoeren.