Ga naar de inhoud

Meetup resultaten weergeven via storytelling

Meetup Public Health 3 juli 2018

Verantwoording, maar dan anders!
Maak kennis met de kracht van Storytelling

Dagelijks leggen we verantwoording af in ons werk. We praten collega’s bij, stellen rapportages op, schrijven evaluaties en jaarverslagen. Veel feiten, cijfers en informatie stromen zo dagelijks door onze bedrijven. Het kan ook anders. Hoe? Met Storytelling!

Tienduizend jaar geleden deden we niets anders bij het kampvuur. Verhalen delen en vertellen met spanning, grootse daden en scherpe plotwendingen. Op deze manier deelden we kennis, informeerden anderen en waarschuwden elkaar voor gevaar. En ook nu nog zijn onze hersenen nog steeds gek op verhalen.

Ook in de verantwoording van je werk kunnen verhalen helpen. Ze geven betekenis aan feiten en cijfers, maken resultaten tastbaar en kunnen medewerkers motiveren de schouders eronder te zetten. De kracht van een goed verhaal kan dus enorm zijn voor de impact van je verantwoording.

Storytelling is het bewust inzetten van verhalen om je doel te bereiken. Wil jij kennismaken met de impact van Storytelling? Wil je een tip van de sluier over de kracht van verhalen en anekdotes? Of ontdekken welke verhalen jij in je hebt en hoe het jouw verantwoording op je werk kan verrijken?

Kom dan op 3 juli naar de meetup!

Geef je op via Marielle Schipperen marielle@healthworx.nl

Locatie: de inspiratieboot in Amersfoort 

 

 

 

Programma:

14.30-15:00 neem de tijd om je werk van je af te schudden en ontmoet nieuwe mensen

15:00-15:15 warm welkom door Mariëlle Schipperen

15:15-16.30 inhoudelijke injectie Bas Schepers

16.30-17.30 babbel en borrel

Inhoudelijk injectie wordt verzorgd door: Bas Schepers van De Rode Draad