Ga naar de inhoud

meetup over De betere vragen stellen

Meetup Public Health donderdag 5 oktober 14-17 uur.

De meetup gaat over Maieutiek: de kunst van het vragen stellen. De gastspreker is filosoof Minke Tromp van het bureau voor toegepaste filosofie.

Kom ook en meld je aan via marielle@healthworx.nl

Stop met de nepvragen!

Wat is een goede vraag? Wanneer werkt een vraag? Sta je stil bij je vragen? Stel je eigenlijk wel vragen?

Minke Tromp, organisatie-filosoof vindt dat het tijd is voor betere vragen. “We stellen te veel nepvragen. Onze vragen zijn te instrumenteel, te strategisch en te oppervlakkig. Daarmee verliezen we het zicht op waardevolle perspectieven, denk je ook niet?”

Tijdens deze meetup laat ze ons de kracht van vragen ervaren. En vertelt ze meer over de kwaliteit van vragen. Want wat is een goede vraag?

Kom ook naar deze meetup en ervaar de kracht van vragen stellen! Je bent van harte welkom!

Groet, Marielle Schipperen, Healthworx –  marielle@healthworx.nl

Programma

14:00 uur inloop en netwerken

14:45 uur start programma

16:15 uur babbel en borrel

Locatie

Congres- en vergadercentrum de Schakel in Nijkerk. Centraal gelegen in het land. Zeer makkelijk bereikbaar met de trein en voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Kosten

De meetup gaat uit van waardebepaling achteraf. Zo draag je bij aan de locatie huur en catering.

Aanmelden voor de meetup op 5 oktober kan via marielle@healthworx.nl

Actie Tijd voor Betere Vragen

In oktober kan iedereen meedoen aan de actie ‘Tijd voor Betere Vragen’ en zo meer te weten komen over Betere Vragen stellen. Hoe werkt het?  Stuur tussen maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober je beste vraag naar tijdvoorbeterevragen@bvtf.nl

Tijdens deze twaalf dagen kiest Minke Tromp elke dag uit alle inzendingen de beste vraag. De winnaar wordt in de ochtend bekend gemaakt. Minke legt bovendien uit waarom de winnende vraag een goede vraag is. Kunstenares Anook Cléonne beeldt de winnende vragen doormiddel van een tekening uit. De beste vraag van de dag krijgt het kunstwerk toegestuurd.

Volg de actie ook via Twitter @BVTF_Minke of Minke haar LinkedIn account Meer info en inschrijven voor nieuwsbrief kan vanaf 5 september ook via de website.