Meteen naar de inhoud

Denk aan je grote teen

Als ik vroeger niet kon slapen, zei mijn vader altijd “Denk maar aan je grote teen”. Ik vond het maar vreemd. Toen ik deze maand aan het oefenen was met meditatie, begreep ik  pas wat hij bedoelde. Even weg van je gedachtes, uit je hoofd. Zijn in het hier en nu.

Wil jij ook even in het ‘hier en nu zijn’ dan kan ik je deze twee app’s aanraden:

Mindfulness app https://itunes.apple.com/us/app/the-mindfulness-app/id417071430?mt=8

VGZ mindfulness app https://itunes.apple.com/nl/app/vgz-mindfulness-coach/id779531500?mt=8

Want je hoeft geen uren te mediteren. Soms zijn 5 minuten meditatie al voldoende om je te  beter te focussen,  je energie te verhogen of misschien gewoon even helemaal niks. Want moet alles wat we doen een vooraf geformuleerd doel hebben?

Dit was mijn #1maandanders meditatie. En omdat het me zo goed is bevallen, ga ik er nog een maand mee door.

mindfulness app

vgz mindfulness app

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *