Meteen naar de inhoud

Meetup Public Health over Positieve gezondheid

Iedereen met een passie voor zorg en gezond leven is van harte welkom bij de meet-up Public Health. Een netwerk moment voor professionals binnen en buiten de zorg met een gezamenlijke passie voor gezond samenleven.

Tijdens deze meeting geeft Chantal Walg een boekpresentatie over haar boek Gezond Centraal. Ze neemt je mee in een andere manier van denken over de gezondheidszorg. Chantal schetst twee transformaties die nodig zijn om gezond te kunnen samenleven. Inspiratie voor iedereen wil werken aan een nieuwe werkelijkheid. 

Deze meetup organiseer ik omdat ik graag kennis en inspiratie deel. Soms is het fijn om naast je werk op een andere manier met andere professionals in contact te komen. Het verbreed je blik en geeft nieuwe energie.

Wil jij ook delen? Meld je aan via marielle@healthworx.nl

Datum: donderdag 18 september
Tijd: Inloop 15:00 uur
Start Boekpresentatie 16:00 uur
Locatie: de inspiratieboot  De kleine koppel in Amersfoort
Kosten: zelf te bepalen bijdrage in de pot (graag cash)

Introducés mogen ook mee, graag vooraf aanmelden via marielle@healthworx.nl

Je bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet, Mariëlle Schipperen