Meteen naar de inhoud

Meetup gezond samenleven gemist? Pluk wel de vruchten

Wow wat een fantastische inspiratie boost na de meetup gisteren.

Afgelopen donderdag 18 september heb ik een meetup georganiseerd voor iedereen met een passie voor gezond samenleven. Chantal Walg gaf een presentatie over haar boek ‘Gezond Centraal’, opschudding in de gezondheidszorg.

De eerste meetup was een succes. Hoe kan het ook anders als je kan netwerken in de zon op het dek van de inspiratieboot in Amersfoort. Het was een mix van ‘oude bekenden ontmoeten’, inspiratie opdoen, weer eens je licht laten schijnen over je kijk op gezond samenleven. Begin 2015 organiseer ik zeker weer een meetup. Heb je interesse om ook te komen? Laat het weten via marielle@healthworx.nl

inspiratieboom meetup

 

De meeste bezoekers hebben in de inspiratieboom kaartje achtergelaten met daarop een persoon, boek of initiatief dat hen de afgelopen tijd heeft geïnspireerd. Het heeft mij al een mooie ochtend opgeleverd. Dus deze vruchten uit de inspiratieboom wil ik jullie niet onthouden.

 

Pluk de vruchten uit de inspiratieboom! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *