Meteen naar de inhoud

Meetup over Scrum: geslaagde oplevering

Wow dat was weer een inspirerende en energie gevende meetup Public Health afgelopen 5 maart 2015. Deze keer ging de meetup over scrum. Gelukkig was ik niet de enige die het een waardevolle middag vond. Enkele reacties:

  • Leerzaam & leuk gedaan
  • Energie!
  • Spankelend en prikkelend
  • Bruikbaar sluit aan en ik pak het op!
  • GGD’ers zijn doeners en deze methode kan voor hen heel goed werken. We gaan het proberen.
  • Weet nu nog geen toepassing maar lijkt me wel geweldig.

En deze reactie vond ik zelf erg mooi: Scrum laat zien dat je van je werk een feestje kan maken.

Mensen vanuit GGD Fryslân, GGD regio Utrecht, GGD IJsselland en GGD Hollands Midden waren enthousiast over Scrum en zag een hele hoop voordelen in vergelijking met de huidige projectaanpak. Ook aanwezigen vanuit welzijn- en zorgorganisatie zeiden op deze manier te willen gaan werken.

Hierbij kan je de presentatie en een checklist voor de randvoorwaarden downloaden.

Behoefte om eens verder te brainstormen over Scrum in de wereld van gezondheidsbevordering en zorg? Laat het weten, ik denk en doe graag met je mee.

 

Meer informatie over Scrum

Mocht je de meetup gemist hebben, hierbij links naar filmpjes, opleidingen en verdere informatie over Scrum buiten de ICT:

meetup public health over scrum

meetup public health over scrum

 

Herkansing!

28 mei 2015 is de volgende meetup over de Quantified Self. Hoe kunnen gebruik maken van alle wearables en zelf-meet-gezondheid app’s , in de wereld van gezondheidsbevordering, zorg en welzijn? De uitnodiging volgt in april. Sta je nog niet op de mailinglijst? Laat het weten als je een uitnodiging wil ontvangen marielle@healthworx.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *