Ga naar de inhoud

Meetup over zelfgeorganiseerde verandering

Ik zie je graag bij de laatste meetup Public Health in 2015.

De meetup is een informeel moment om te netwerken mét een inhoudelijke injectie ter inspiratie. Deze keer gaat het over het creëren van verandering. 

Hoe kan je een verandering in gang zetten in een community? Hoe kan je een balletje aan het rollen brengen dat voldoende energie ontwikkelt om te blijven rollen? Wat kan je doen om anderen de dragers te laten worden?

Daphne Wiersma is de spreker tijdens deze meetup. Zij vertelt over hoe ze zelf enthousiast raakte over de methodiek Jump en welke potentie zij erin ziet als het gaat om veranderingen creëren binnen organisaties en community’s. We kwamen tot de conclusie dat je het beste kan ontdekken of iets werkbaar is, door het te doen. Dus kom je mee Jumpen? Meld je aan via marielle@healthworx.nl

 

Datum: maandag 30 november

Tijd: 14.30-17.30 uur

Locatie: geheel vernieuwde congres- en vergadercentrum de Schakel, Oranjelaan 10 in Nijkerk

Gratis parkeren voor de deur en 5 minuten lopen vanaf het station.

Kosten: waardebepaling achter af, doe in de pot wat je het waard vond