Ga naar de inhoud

Meetup Public Health: Persona’s

Uitnodiging meetup Public Health:

henk en iPersona : breng je doelgroep tot leven

We doen wat lacherig als Geert Wilders het heeft over “Henk en Ingrid”.  Maar misschien zijn die Henk en Ingrid zo gek nog niet. Wilders heeft de eigenschappen van zijn doelgroep, hun leefsituatie en hun vragen samengevat tot denkbeeldige personen. Deze zijn niet omschreven in vage termen maar ze zijn tot leven gebracht. Moeten wij niet vaker een “Henk en Ingrid” maken? Daar gaat deze meetup over: Persona’s.

Inhoudelijke injectie door Kocha
In de meetup vertelt Johannes, initiatiefnemer van Kocha, wat de context van persona’s is en hoe je deze inzet voor je organisatie. Kocha creëert waarde door anders te kijken. Het werken met persona is een van de manieren om organisaties op een andere manier naar zichzelf, hun diensten en klanten te laten kijken. Theorie is leuk, maar de beste manier is ervaren. Je krijgt de kans om voor jezelf aan de slag te gaan met je eigen persona.

Kom je weer netwerken en inspiratie opdoen?
Donderdag 9 februari 2017 op de inspiratieboot in Amersfoort. (start inloop 14.00 uur – einde borrel 17.00 uur)
Een cadeau van mij voor jou.

Graag aanmelden via marielle@healthworx.nl

Met vriendelijke groet, Marielle Schipperen (Healthworx)

0645072276